Over ons

Bianco Hypotheken is een regionaal financieel- en hypotheekadvieskantoor opgericht in 2018 en is werkzaam vanuit Deventer. Wij staan klanten bij met hypotheekadvies en -bemiddeling voor alle financiële zaken rondom de eigen woning. Bianco Hypotheken is een volledig onafhankelijk advieskantoor en wij werken met het grootst mogelijke assortiment aan geldverstrekkers. Wij zijn niet aangesloten bij een landelijke hypotheek- of bankorganisatie en geven dit kostenvoordeel terug aan onze klanten. Kortom; de best passende hypotheek met eerlijke adviestarieven.

antonio-bianco-transparant

Over Antonio Bianco

Na 10 jaren gewerkt te hebben bij verschillende organisaties in de financiële dienstverlening als financieel adviseur ben ik in 2018 gestart als onafhankelijk hypotheek adviseur. Ik ontvang klanten graag aan mijn kantoor aan de Keulenstraat 19c in Deventer. Mocht u het prettiger of fijner vinden om een gesprek bij u thuis aan te gaan, dan is dat uiteraard geen probleem. Ik kom dan graag bij u langs!

Ik zou mezelf omschrijven als enthousiast, sociaal en gedreven. Door mijn opgebouwd netwerk en financiële achtergrond ben ik in staat om mijn klanten goed te adviseren bij het aangaan van een hypotheek. Klanten willen graag weten wat er wél kan, zodat zij duidelijkheid hebben en weten waar ze aan toe zijn. Door deze klantbenadering vind ik dat klanten bij mij centraal staan.
De klant moet bij mij het gevoel hebben dat we er alles aan gedaan hebben om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn geweest. Dit moet er ook voor zorgen dat er vertrouwen is en dat is juist de basis waarop ik wil werken met mijn klanten. Daarom vind ik dit vak zo leuk.

Kenmerken

Betrouwbaar 100%
Onafhankelijk 100%
Professioneel 100%
Betrokken 100%

Onze tarieven

Bianco Hypotheken heeft richtprijzen opgesteld voor het advies en bemiddeling van uw hypotheek. Het eerste oriënterende gesprek is altijd op onze kosten.

Compleet voor € 1.995,-

Compleet voor € 2.295,-

Compleet voor € 2.295,-

Compleet voor € 2.595,-

Uw hypotheek wordt volledig “van a tot z” geregeld en daarnaast krijgt u een volledige objectieve vergelijking tussen ruim 30 verschillende banken en geldverstrekkers.

Het is de moeite waard om onderzoek te doen naar de advies- en bemiddelingskosten bij verschillende hypotheekaanbieders als je een huis koopt of andere financiële zaken voor je woning wilt laten regelen.

Gecheckt door Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl hecht veel waarde aan betrouwbare informatie. Onze gecheckt-stempel is de manier om dit te garanderen. Als het “gecheckt door Advieskeuze.nl”-logo bij het zoekresultaat staat, dan zijn alle belangrijke gegevens gecontroleerd.

Wij controleren periodiek of de gegevens van het kantoor nog actueel zijn. Zo weet je zeker dat je op de juiste manier met het kantoor in contact kan komen en dat bijvoorbeeld de genoemde tarieven kloppen.