JWK Keukens

JWK Keukens onderscheidt 3 verschillende producten namelijk, JWK Handgemaakte keukens op maat, JWK Interieur en JWK Keukens als dealer van een private label. Door dit uitgebreide pakket aan producten, is er voor ieder wat wils. Zowel de JWK Keukens handgemaakte keukens op maat als JWK Interieur, worden speciaal voor u ontworpen en geproduceerd. Bij JWK Keukens, als dealer van een private label, kunt u ook kiezen uit bestaande opstellingen met verschillende keukenprogramma’s.

Hanzestedenverzekeringen

Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen helpt klanten met het vinden van een goede bedrijfsverzekering of inkomensverzekering tegen een concurrerende premie en volledige ondersteuning bij schade. HanzestedenBedrijfsverzekeringen werkt landelijk, dit mede middels onze internet toepassingen. Onze kernwaarden: ontzorgen, professioneel, transparant en persoonlijk. Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen helpt klanten bij het vinden van goede oplossingen om hun risico’s te verminderen of te verzekeren. Dit op een persoonlijke manier, altijd en overal.

Noaber

In het buitengebied nabij de Holtenberg ligt ons schitterende kantoor. In een monumentale boerderij dat als boegbeeld staat voor het sallandse landschap en waar wij met passie graag ons vak uitvoeren als wonen en landelijk vastgoed makelaar. Door de unieke ligging van deze boerderij op een es, zijn uitzichten van meer dan 5 km geen uitzondering. De hazen en herten lopen werkelijk voor de deur, even als een stel

Administratiekantoor Klijn

Over administratiekantoor Klijn: Wij zijn een kleinschalig administratiekantoorin Deventer en verrichten diverse financiële diensten, belastingzaken en geven financieel advies aan ZZP-ers, kleine ondernemers en het MKB.